Güneşi Beklerken 34.Bölüm 23 Şubat 2014 Kanal D

Unknown | 20:00 | 0 yorum

Güneşi Beklerken 34.Bölüm 23 Şubat 2014 Kanal D

Yeni Bölüm,Full izle,Fragmanı izle,İzle ,Canlı izle ,Hd izle,Özet,Son Bölüm Star Tv,Fox Tv,Show Tv,Atv,Trt 1-2-3,Kanal D,Stv ve birçok tv kanalından tüm gelişmeleri sitemiz Gunungetirisi.blogspot.com adresinde bulabileceksiniz.

Güneşi Beklerken 34.Bölüm 23 Şubat 2014 Kanal D

Sitemiz zaman zaman yoğunluktan oluşan nedenlerden dolayı izlemek istediğiniz program açılmaya bilmektedir. İzlemek istediğiniz tv programını en iyi olarak Chrome ile izleyebilirsiniz. Dizi fragman ve filmlerle ilgili önemli anlar,ve dahası… Bulamadığınız Bölümler ve videolar varsa Google den arayabilirsiniz.
Cihan, Demet ve Jale üç iyi arkadaştır. Demet ve Jale, Cihan'a aşık olmuştur ancak Demet daha erken davranıp Cihan'la birlikte olur. Bu birliktelikten hamile kalan Demet, Cihan'a hamile olduğunu söylemesi için Jale'yi gönderir. Ancak Jale, kıskançlığından dolayı Cihan'a bunu anlatmaz. Aradan yıllar geçmiş, Demet Zeynep'i doğurmuş ve babası hakkında Zeynep'e bir deniz kazası geçirdiği ve kaybolduğu yalanını söylemiştir. Demet ve Zeynep, Gölyazı'nda mutlu bir hayat sürmektedir. Demet'in işlettiği moda atölyesinin iflasından sonra en yakın arkadaşı Jale, Demet'e İstanbul'da iş, Zeynep'e de müdiresi olduğu Sayer Koleji'nde eğitim imkanı sağlar. Anne-kız İstanbul'a geldiklerinde hayatları hiç tahmin edemeyeceği boyutta değişmeye başlar. Zeynep, okulun sahibinin oğlu olan Kerem Sayer ile kavga ederek daha ilk günden Kerem'in oklarını üzerine çeker. Okulda geçirdiği zor zamanlarında Zeynep'e uzanan tek yardım eli, kerem'in en yakın arkadaşı Barış'tır. Zeynep, bu sebepten dolayı ilk başlarda Barış'tan hoşlansa da ilerleyen zamanlarda Kerem'e aşık olmuştur. Aynı zamanda Zeynep, kayıp olan babasını aramaktadır. İstanbul'da adım adım her yerde babasını ararken gerçek babasının burnunun dibinde olduğunu farketmez. Jale'nin anne-kızı İstanbul'a çağırmasının asıl amacının Demet-Cihan-Zeynep'i bir araya getirmek olduğu anlaşılınca işler karışır.

Category: ,

0 yorum

Lig Tv izle, Entel, Maça, Tv, Dila, Huzur, Çalıkuşu, Fatih, Medcezir, Kaçak, Tel10, Karagul, Gün, Gün, Kasım, 5Dk, Yetiş, Saraylı, Unutma, Etki, Rota, Müge, İki, İki, Tepe, Yemek, Ara, Bigi, Magazin, Kupa, Affet, 100 Yıl, Bedel, Kara